Ontmoet de frietvriendjes

Frietjes eten bij Family is een feest voor het hele gezin. Kinderen krijgen bij Family een eigen menukaart. Op de menukaart staan ook leuke spelletjes, snackweetjes en een kleurplaat van de frietvriendjes. Deze stripgetekende snackfiguren vertellen op een leerzame manier meer over de herkomst van friet en andere snackweetjes. Kent u de frietvriendjes nog niet? Zij stellen zich graag aan u voor.

 

Freek Frikandel

De frikandel staat op nummer 1 van de meest geliefde snacks in een cafetaria. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Freek Frikandel een populair figuur is. Daarnaast is hij reuze sportief en heeft een overdosis humor.

 

Ted Kroket

De kroket is een van de oudste snacks in Nederland. Ted is dan ook wat ouder maar ook wijzer dan de rest. Deze wijsneus zit boordevol leuke weetjes en draagt altijd een krokante jasje.

 

Mick Milkshake

Mick is het drankje tussen de snacks. Hij is een beetje een angsthaas, wat onzeker en vooral onhandig. Dit maakt hem tegelijkertijd grappig en schattig. Mick Milkshake is een figuur om van te smelten.

 

Karin Kaassoufflé

Deze diva is altijd bezig met haar uiterlijk maar van binnen is ze ook hot! Dit straalt zij dan ook uit, iedereen mag het weten!

 

Sofie Softijs

Dit softijsje is de coole hipster van het stel. Ze heeft altijd een hip kapsel dat nog wel eens van kleur kan veranderen. De gekste creaties komen voorbij!

 

Kidnuggets

Deze kleine kipnuggets bestaan uit een stoer en grappig jongetje en een lief, schattig en slim meisje. De drie zijn reuze nieuwsgierig maar halen ook wel eens kattenkwaad uit.