Vooral de gezonde producten en lokale specialiteiten maken de Family menukaart zo aantrekkelijk. Je kunt al vroeg terecht om te genieten van een heerlijk ontbijt met vers afgebakken broodjes en vers geperste jus d’orange of een kopje koffie. Tijdens de lunch geniet je van luxe broodjes of een rijkelijk gevulde maaltijdsalade. ’s Avonds kun je terecht voor een uitgebreid diner met een dessert toe en natuurlijk ook voor verse frites, snacks of lokale specialiteiten. Ook daarvoor blijf je eten bij Family.’

Broodspecialiteiten

Family heeft een zeer uitgebreid broodassortiment. Je hebt de keuze uit vele broodsoorten: artisanaal wit, meergranen artisanaal, baguette wit, oerbrood, korenstok, ciabatta, vingerbrood of witte broodjes. Maar ook de belegmogelijkheden zijn eindeloos. Hou je meer van een warm broodje? Ook daarvoor kun je terecht bij Family. Sommige vestigingen hebben zelfs panini’s in het assortiment opgenomen. Family, daar blijf je eten! 

Maaltijdsalades

Voor een lekkere gezonde salade blijf je ook eten bij Family! Een salade met vlees of vis, alles is mogelijk bij Family.

Hamburgers

Ook voor een overheerlijke hamburger kun je aanschuiven bij Family. Wat dacht je van onze gezonde grillburger, of onze lekkere cheeseburger.

Grillspecialiteiten

Zalm of een biefstukje van de grill? Dat is lekker genieten. Al onze grillspecialiteiten worden geserveerd met frites. Bij onze saladebar kun je zelf een salade samenstellen. Zo krijg je precies waar je trek in hebt.

Menusuggesties

Voor een schnitzelmenu, shoarmaschotel, fish and chips of een kipgerecht ben je ook aan het goede adres bij Family. Family biedt een grote diversiteit aan menu’s, waardoor iedereen een keuze kan maken die aansluit bij zijn of haar behoeften.

 

 

Freshley Different Ice

Voor de echte ijsliefhebbers is er Freshley Different Ice
Roomijs dat 1, 2, 3 jouw smaak weet te pakken.

Zomer of winter, de liefhebbers van ijs zijn dol op Freshley Different Ice. Een ijstraktatie van vers bereid roomijs met een heerlijke Freshley Finest Flavour zoals aardbei, chocolade of karamel, en Freshley Fantasy Sweets zoals chocolade krullen of wafeltjes en de Freshley Juicy Fruits als verse fruitmix of het fruit van het seizoen. Natuurlijk ook lekker als toetje.
Ook voor schepijs kun je bij ons terecht. Sommige vestigingen maken zelf hun eigen schepijs!

Dranken en milkshakes

Een goede maaltijd maak je compleet met een lekker drankje of milkshake. Ons assortiment bestaat uit diverse frisdranken, warme dranken en milkshakes in verschillende smaakjes.

Krokante frites en lekkere snacks

De heerlijke krokante frites van Family zijn gemaakt door Aviko en voorgebakken in pure zonnebloemolie. Zonnebloemolie is een hoogwaardig natuurproduct dat een waardevolle bijdrage aan gezonde voeding levert. Zonnebloemolie bevat maar liefst 88% enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. Family heeft ook een uitgebreid assortiment snacks, voor ieder wat lekkers. De frites en snacks worden verantwoord gefrituurd in vloeibaar frituurvet van hoge kwaliteit.