Nieuws

Nieuw lunchconcept voor Family

Nieuw lunchconcept voor Family

Family - 7 april 2016

In samenwerking met Royaan heeft Family de Van Dobben lunch specials ontwikkeld. Een uniek lunchconcept met vier verrassende broodjes croquet. Wat dacht u van een broodje kipsatécroquet met atjar en chilisaus? Lees hier meer over de Van Dobben lunchspecials.

Nieuw bij Family; Cafetaria de Molenhoek

Nieuw bij Family; Cafetaria de Molenhoek

Family - 4 maart 2016

De Molenhoek is een veelzijdige cafetaria waar klantvriendelijkheid, hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor zowel afhalen als blijven eten. U kunt bij de Molenhoek terecht voor het afhalen van een belegd broodje, frites of snacks, maar u kunt ook een kopje koffie komen drinken of genieten van een heerlijke maaltijd. Kortom u bent welkom op ieder moment van de dag.

Lancering (h)eerlijke burger in Family cafetaria's

Lancering (h)eerlijke burger in Family cafetaria's

Family - 31 december 2015

De consument wil snel en lekker eten voor een betaalbare prijs. De burger is daarvan een goed voorbeeld. Kies voor een burger van verantwoord vlees en een ambachtelijk broodje en ook de bewuste consument wil een burger eten. Zowel restaurants als retailketens spelen in op deze trend door het aanbieden van premium burgers in verrassende smaakcombinaties. Ook voor Family is er een premium burger geselecteerd. De Family Premium Burger werd 30 november met succes gelanceerd op de FHC Sport&Relatiedag!

Family viert nieuwe oogst frites

Family viert nieuwe oogst frites

Family - 1 oktober 2015

Ieder jaar in oktober wordt de nieuwe oogst aardappelen gevierd. Deze oogst wordt speciaal gebruikt voor de frites. Family viert dit met de feestelijke campagne ‘Hieper de Piep(er)’. Een campagne met aandacht voor de herkomst van frites. Want weten kinderen eigenlijk wel waar frites vandaan komt? Sommige van hen zullen simpelweg denken dat frites uit de fabriek komt. Maar niets is minder waar. Voor frites zijn aardappelen nodig!

Snackbar D'n Engel vanaf nu Cafetaria Eethuis Family!

Snackbar D'n Engel vanaf nu Cafetaria Eethuis Family!

Family - 17 juni 2015

Met vele jaren ervaring in het vak zijn ondernemers Anita en René van de Peppel ontzettend trots op hun vernieuwde vestiging en assortiment. ‘We beschikken nu over veel meer mogelijkheden om de gasten tot dienst te kunnen zijn. Met een leuk nieuw assortiment, een uitgebreide lunchkaart met de lekkerste broodjes en natuurlijk de maandelijkse Family acties die we gaan voeren’.

Nieuwe Family vestiging in Winsum

Nieuwe Family vestiging in Winsum

Family - 21 april 2015

De nieuwe Family vestiging in Winsum viert feest met haar gasten. Snackbar 't Centrum aan de Regnerus Praediniusstraat 4 in Winsum opende woensdag 15 april haar deuren als Family. Ze zijn daarmee de eerste Family vestiging in het Noorden van Nederland.

Snackbar eetcafé ’t Stekkie wordt Cafetaria Eeterij Family!

Snackbar eetcafé ’t Stekkie wordt Cafetaria Eeterij Family!

Family - 12 april 2015

De nieuwe Family vestiging in Hulshorst viert feest. In april werd voormalig snackbar eetcafé ‘t Stekkie in een nieuw jasje gestoken en opende als Cafetaria Eeterij Family haar deuren. De zaak aan de Harderwijkerweg 356 heeft een hele nieuwe look gekregen.Met deze vernieuwing legt Family Hulshorst haar focus nog meer op het speerpunt van Family: ‘Daar blijf je eten’.

Opening Family 't Zwaantje Leiden

Opening Family 't Zwaantje Leiden

Family - 1 maart 2015

De nieuwe Family vestiging in Leiden viert feest met haar gasten. Eind februari opende Cafetaria Eeterij Family haar deuren. In februari heeft de zaak aan de Kennedylaan nummer 9 een hele metamorfose ondergaan. Naast een nieuw hip en trendy interieur is er ook een geheel vernieuwde, verrassende menukaart.

Family Jubileum Croquet

Family Jubileum Croquet

Family - 9 december 2014

Speciaal voor het 20-jarig jubileum van de cafetaria formule Family hebben de makers van Kwekkeboom een Family Jubileum Croquet ontwikkeld. Deze exclusieve croquet is maar liefst 130gram! en tijdelijk in het assortiment van de Family cafetaria vestigingen. Een Hollandse lekkernij voor de liefhebber van de croquet. De smaak van de Family Jubileum Croquet is bijzonder. Kruidig, een beetje pittig, maar tegelijk heel zacht en romig. Dit heeft de croquet te danken aan de malse stukjes rundvlees, een snufje peper en slagroom. De Family Jubileum Croquet is vanaf 1 december bij alle Family cafetaria’s verkrijgbaar. Voor slechts 2 euro kun je eindeloos blijven genieten van deze lekkernij.

Family, daar blijf je eten! Al 20 jaar.

Family Zoetermeer geopend

Family - 24 juli 2014

De ondernemers en het personeel hebben er hartstikke veel zin in om dit tot een succes te maken en zullen alles op alles zetten om Zoetermeer een cafetaria van hoge kwaliteit aan te bieden.