Nieuws

Opening Family 't Zwaantje Leiden

Opening Family 't Zwaantje Leiden

Family - 1 maart 2015

De nieuwe Family vestiging in Leiden viert feest met haar gasten. Eind februari opende Cafetaria Eeterij Family haar deuren. In februari heeft de zaak aan de Kennedylaan nummer 9 een hele metamorfose ondergaan. Naast een nieuw hip en trendy interieur is er ook een geheel vernieuwde, verrassende menukaart.

Family Jubileum Croquet

Family Jubileum Croquet

Family - 9 december 2014

Speciaal voor het 20-jarig jubileum van de cafetaria formule Family hebben de makers van Kwekkeboom een Family Jubileum Croquet ontwikkeld. Deze exclusieve croquet is maar liefst 130gram! en tijdelijk in het assortiment van de Family cafetaria vestigingen. Een Hollandse lekkernij voor de liefhebber van de croquet. De smaak van de Family Jubileum Croquet is bijzonder. Kruidig, een beetje pittig, maar tegelijk heel zacht en romig. Dit heeft de croquet te danken aan de malse stukjes rundvlees, een snufje peper en slagroom. De Family Jubileum Croquet is vanaf 1 december bij alle Family cafetaria’s verkrijgbaar. Voor slechts 2 euro kun je eindeloos blijven genieten van deze lekkernij.

Family, daar blijf je eten! Al 20 jaar.

Family Zoetermeer geopend

Family - 24 juli 2014

De ondernemers en het personeel hebben er hartstikke veel zin in om dit tot een succes te maken en zullen alles op alles zetten om Zoetermeer een cafetaria van hoge kwaliteit aan te bieden.

Family Het Ankertje opent deuren!

Family ’t Ankertje opent deuren

Family - 14 april 2014

Vanaf vrijdag 11 april wordt Family ‘t Ankertje te Zaandam officieel geopend. Na 10 jaar op het oude adres te hebben gewerkt is er na de verhuizing en een intensieve verbouwing een prachtige Family neergezet. ‘t Ankertje is al 10 jaar een begrip in Zaandam en ver daarbuiten op het gebied van catering. Maar vanaf heden ook een heerlijk adres om te lunchen en dineren.

Heropening Family Katwijk aan zee

Heropening Family Katwijk aan zee!

Family - 15 maart 2014

Familie Ye, de trotse eigenaar van de Family aan de Melkweg in Katwijk aan Zee, zijn een week dicht geweest om een prachtige verbouwing te realiseren. Dit alles heeft geresulteerd in een sfeervol vernieuwd eethuis, een nieuwe counter en een vernieuwde vitrine waarin alle kwaliteitsproducten zeer goed tot hun recht komen.